Persoonlijke boodschap

Van kinds af aan zit het reizen mij in het bloed. Ik kom uit een reislustige familie. Ik heb veel jongeren en ook excursies voor ouderen begeleid. De ouderenreizen vonden vaak plaats in de bruisende Kerstperiode. In mijn bedrijf heb ik diverse uitstapjes gemaakt naar andere activiteiten, maar steeds bleef het verlangen om te reizen aanwezig. Daarom heb ik mij omgeschoold in de theorie van het reizen met 55 plussers, waar ik in de praktijk al ervaring mee had. Inmiddels gediplomeerd reiscoach en dat is mijn lust en mijn leven. In het reizen kan ik al mijn passies kwijt. Kennis te laten maken met de prachtige natuur in ons land en net over de grens. In combinatie met sport, beweging en gezelligheid. Goed uitgerust op reis. 

Wie bent u? Ik wil heel graag met u kennis maken. Ik organiseer diverse dagtrips voor 55plussers en kan op verzoek, een speciaal programma voor u maken. Gaat u mee en laat u zich verrassen door met mij op avontuur te gaan? U kunt verzekerd zijn van deskundige begeleiding en een onvergetelijke ervaring.

Naast reiscoach ben ik senioren en leefstijlcoach voor hulpvragen kom ik dus ook bij u thuis. Ik sta ingeschreven bij de branchevereniging gewichtsconsulenten Nederland. Informeer bij uw zorgverzekering of vergoeding mogelijk is. 

Annet reiscoach gaat u mee op pad?