Foto is gemaakt tijdens een massage-wandelsessie bij de Nooterhof in Zwolle. 

Leven:Het opbouwen van een gezond leven, door gezonde voeding en een betere slaap. Het beter leren bewegen door diverse technieken en oefeningen. En ook door activiteiten te ondernemen waardoor u zich minder eenzaam voelt. 

Leven. Activiteiten ontwikkelen. Een positief leven op zetten. Gezamenlijk activiteiten ondernemen. Activiteiten waar plezier en sociale contacten bovenaan staat.  Verminderen van eenzaamheid en het vergroten van het samen zijn. 

Leven: Betekent in verbinding staan, met de ander en liefde geven en ontvangen. Vuur om te vertellen, liefde te delen, te reizen, activiteiten te ondernemen. En natuurlijk de natuur te aanschouwen. Het betekent met de stroom mee gaan ondanks de beperkingen blijven geloven in eigen kracht. Regelmatig leer ik ouderen te ontspannen, te relaxen en zaken onder ogen te zien. Ook de moeilijke zaken van het leven. De methode die ik hanteer, is een creatieve manier, om te leren omgaan met wat het leven zich aan biedt. 

Referentie: Annet heeft mij goed geholpen om meer overzicht en inzicht te ontvangen over hoe om te gaan met het leven, bij het ouder worden. Dit gesprek voerde ze tijdens het geven van een handmassage.