Reviews:  

Karin: Super enthousiast en ondersteunt deskundig. Heeft mij geholpen. En dat deed zij bekwaam. Zij wist hoe gewrichtspijn verminderd kon worden. Toen het beter ging zijn we gaan wandelen. In het begin 2.5 kilometer en daarna 5 kilometer. Ik moet zeggen het lukte zonder veel moeite. Onderweg vertelde ze mij hoe ik het beste kon ademhalen en hoe ik het beste kon wandelen. In wat voor tempo en hoe te ontspannen. 

Hilde: Ik vind Annet erg lief. Heeft echt de aandacht voor mij. Weet wat ze doet. Neemt de tijd.Éen keer was ze een afspraak vergeten. In de zelfde week is ze toen nog bij mij geweest. Dat vond ik zo bijzonder. Nee zij pakt het goed en kordaat aan! Juiste plan van aanpak. 

Annie: Ik ken Annet als iemand die betrouwbaar is. Haar afspraken komt ze na. Ze heeft mij goed geholpen en helpt ook andere mensen met diabetici. 

Frits Ik ben met Annet wezen wandelen. Dat was een echt succes!! Een mooie natuurtocht. Onderweg heerlijk wezen picknicken. Ik voelde mij niet meer eenzaam. Het was de eerste keer dat ze met mij liep nadat mijn vrouw was overleden.