Annetreiscoach betekent: 

Leven, gezondheid, reizen, hand-voetmassage. De weg er naar toe!! 55+. Elk plan is op maat gemaakt naar uw wensen! Het begint al bij gezond slapen!

U wilt toch ook een gezond leven. En er aan werken om dit op een goede en leuke manier te doen. Dat heeft mij op het idee gebracht. En zo is Annetreiscoach.nl ontstaan. Annet  reiscoach organiseert gezonde programma's op het gebied van leven, gezondheid, reizen en hand-voetmassage. Al een groot aantal ouderen blij gemaakt met het geboekte resultaat. 

Hoe is het idee ontstaan. Ik studeerde als gewichtsconsulente en ik vond dat er wel meer beweging in het programma mocht komen. In plaats van alleen afvallen door gezonde voeding. Ook kreeg ik aanvragen om mee te gaan met 55+ op pad naar hun huis waar ze ooit hebben gewoond. Om herinneringen op te halen hoe ze hun jeugd hadden ervaren. 

En een paar maanden later vroeg iemand of ik met hen mee wilde naar Wildlands. Wildlands organiseerde een nachttocht. En ze zouden het fijn vinden wanneer ik dat zou begeleiden. Zo gezegd zo gedaan!!  Het was een prachtige ontdekking en een prachtige avond. 

Samengevoegd als een totaal programma. annetreiscoach.nl. Daarna zijn er nog een aantal goede fitprogramma's bij gekomen. Zoals:

Verrassende Dagtrips: Ontspannen op reis door heel Nederland. Dagtochten die al gemaakt zijn: Leeuwarden, Assen, Dalfsen, Zwolle, Heino. Deze dagtochten compleet verzorgd. Op aanvraag beschikbaar en op maat gemaakt!

De prijs is zo aantrekkelijk mogelijk gehouden. Ga eens een dagje verrassend op reis en beleef het! Zelfs in België en Duitsland. 

 


En er worden nog meer activiteiten georganiseerd in het kader van annetreiscoach.nl 


Gezonder slapen. Zodat u beter de dag aan kunt. En zich fitter voelt. 

Droomanalyse. Wat betekent uw droom. En wat kunt u er mee? 

Valpreventie. Waar kunt u aan denken om minder te vallen. Hoe is uw looppatroon. Hoe kunt u ontspannen bewegen in huis. 

Hand- voetmassage. Een heerlijk ontspannen massage dat er voor zorgt dat u minder last heeft van uw gewrichten, pols, handen, voet, nek, hoofd. 

Gezonde voedingVoeding dat aansluit bij uw levenspatroon. En wat betekent deze voeding. Waar haal ik de vitaminen uit. Hoe val ik positief af. 

Preventie bij stress en burnoutklachten. Hoe voorkom ik deze en wat kan ik er tegen doen. En het maken van een overzich, schema voor u zelf!!. Bijvoorbeeld verandering van levenspatroon of loopbaan. 

Computerles. Al uw belevenissen kunt u dan vastleggen, in een verslag of met foto's. Op facebook, twitter, linkedin. 


Deze onderdelen kunt u  vinden bij annetreiscoach.nl annetreiscoach@outlook.com 0626804557