Bruggetjestocht in Haarlem. 50+.

Foto’s/ pictures facebook:                                              annetreiscoach and annettravelcoach.

Middag: Bruggetjestocht in Haarlem 13.00 / 17.00 uur.  Een fraaie stadswandeling in Haarlem. Deze mooie wandeling is  ongeveer 5 kilometer. De bezienswaardigheden zijn de mooie grachten en de gebouwen. In de gezellige binnenstad van Haarlem drinken we een kopje koffie of thee. Het eerste bakje koffie of thee wordt door de organisatrice betaalt.

Referentie: Ik heb deze tocht met Annet mogen mee maken én ik moet zeggen het was zeker de moeite waard. Wat is Haarlem een mooie stad. En vooral de gracht vond ik erg leuk om te zien. Referentie: Tijdens de reis had ik mijn enkel verstuikt. Annet heeft toen uitstekende  zorg verleend en ik werd niet alleen gelaten. Het is goed opgelost. Na afloop ontving ik een bosje bloemen als beterschapscadeau. 

Referentie: Wij hebben een onvergetelijke middag gehad. Annet is een uitstekende reiscoach. Enthousiast en betrokken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *