Dag Annet, Bedankt voor het telefoontje gisteren en al je uitleg. We komen graag een dagje met je mee. Zou je komende week kunnen op maandag of woensdag? Het zou dan gaan om 5 of 7 augustus. Groetjes, Nathalie

De Thuisblijvers aflevering 4: Annet  

https://www.rtvoost.nl/media/138100/De-Thuisblijvers-aflevering-4-Annet


Verrassende dagtochten door heel Nederland voor 55+. Leuk en gezellig leert u de stad of het dorp kennen. Verrassende wandeltochten, van 5 kilometer in een rustig tempo. Elke stad heeft zijn eigen rondwandeling. Vraag er naar!! Elke stad is uniek!! 12 diverse provinciën met ieder zijn eigen geschiedenis.                                                                                                                                

De Dagtochten kosten €75 euro per persoon bij een groep van 5 personen betaald u slechts €50 euro per persoon. 

Referenties van mensen die mee gingen: 

Annet heeft aan een klein groepje mensen een Wildlands expeditie in Emmen georganiseerd. Dit gebeurde in de nacht. Het was een bijzondere mooie ervaring.                                                                                                                                

Annet heeft in het museum van Ommen gewerkt. En zij was een goede gids zowel in het Engels als in het Duits kon zij leuke rondleidingen geven. 

Annet heeft een leuke rondwandeling in Zwolle gegeven dat was zeker de moeite waard. 

Annet is tevens op andere gebieden gespecialiseerd. Kijk maar eens bij:   http://dereizendegezondheidsadviseur.nl .

Week 28 juli - 4 augustus 2019 

Almelo in het groen! Wegen grote belangstelling wordt Almelo nog een keer herhaald. 

Wandelend het stadje Almelo bezoeken. Het gezellig stadscentrum van Almelo. Met een opvallend rijksmonument. Samen genieten van de historie en in korte tijd krijgt u een goed beeld van wat u in Almelo ziet aan hoe het vroeger was. Daarnaast drinken we samen een kop  koffie of thee. Gaat u mee? 

Ga gerust eens mee. Tijdens de verrassende wandeltocht doet u ook nog aan beweging. Wilt u dat ik een andere wandeling organiseer dan is dat ook mogelijk!! 

Natuuromgeving Almelo. 

 

    

Nieuw: fotografie van uw persoonlijke foto of natuurfoto. Gemaakt door Annetreiscoach.nl voor een  gift!! De meesten geven €5 per fotosessie. 

Nieuw: Tuinexcursies in Nederland gaat u mee? Er zijn al mensen die enthousiaste reacties hebben gegeven. Dus mis u kans niet!!